Друзі, не знаю як ви, а от я не можу уявити свого життя без новин, бо саме новини складають велику частину всього мого дня. Разом із тим, я повністю розумію той факт, що новини окрім надання інформації, виступають в ролі соціолога, бо з їх допомогою, ми можемо знаходити спільні теми для спілкування. Я ось до прикладу нещодавно прочитав статтю про те, що проводити розрахунки в криптовалюті стане важче https://delo.ua/crypto/provoditi-rozrax … bu-433016/ , та почав отримувати неаби які переваги, бо до цього, я взагалі не розумівся на криптовалюті, а також практичних аспектах пов'язаних з нею. Але зараз усе зміилося, завдяки такому якісному новинному порталу, як Delo.ua я почав дізнаватися багато нового та цікавого. Загалом, завдяки їх роботі, я відкрив напевно для себе найважливіше направлення на даний момент часу, це крипта, а завдяки проекту криптошкола, вони тільки посилять мої знання. Тому друзі, я вам від щирого сердця рекомендую користуватися їх порталом новин, бо кращого ви не знайдете.